Nov 15, 2013

Irving&Co.

Julian Roberts je 2006. godine osnovao dizajn studio Irving&Co. inspirisan svojim herojem Irving Penn-om. Julian i njegov tim imaju veliki broj klijenata za koje rade savršen branding i packaging. Evo nekih od radova koje sam želeo da podelim sa vama. Uživajte. 



Pasta Rummo, porodični biznis iz Campagnie. Kompletan dizajn reflektuje porodičnu filozofiju "Lenta Metodo Lavorazione" koja znači da treba odvojili vreme da se stvari rade ispravno. Filozofija prožima sve nivoe brenda uključujući taktilnost i teksturu braon kartona i papira na pakovanjima, tipografiju i logotip. 


Dizajn uskršnjih proizvoda za Carluccio's. Buona Pasqua, ili Dobar Uskrs na italijanskom, se tradicionalno proslavlja uz niz prehrambenih proizvoda kao što su Colomba Tradizionale i naravno sveprisutno čokolade jaje.



Dizajn divnih potrošačkih kesa za Carluccio's. Irvin&Co u saradnji sa Adrian Johnson, Christopher Brown i Lucia Gaggiotti .



Primamljivi proizvodi u teglama su naveli na jednostavnu ručnu tipografiju po uzoru proizvode sa italijanskih pijačnih tezgi. Dizajn u službi proizvoda. 

Osoben dizajn flaše za balsamico sirće je nametnulo jednostavno i nenametljivo rešenje kompletnog dizajna. 

Dizajn 2000 limitiranih etiketa za Carluccio's Olio Novele maslinovo ulje. Ručno štampane etikete, zatim olovkom ručno ispisane i pečatirane. Savršenstvo je u detaljima.































Logotip i dizajn pakovanja za Long Barn kompaniju koja se bavi proizvodnjom i destilovanjem lavande.




Projekat redizajna ambalaže za The Bay Tree. Svi proizvodi se ručno prave u Bay Tree kuhinjama koristeći lokalne sastojke. Njihov praktičan i prijateljski pristup se ogleda kroz nove etikete koje nose prepoznatljiv dizajn i ilustracije Christopher Brown-a.


Logotip kreiran za britanski brend restorana Bumpkin. "B" za Britaniju, "B" za Bumpkin. Jedan generički i četiri sezonska "B" logotipa su dizajnirana tako da svako "B" prikazuje obilne žetve britanskih proizvoda. Ilustracije je uradila Karen Murray.


Kod pakovanja za krekere zadatak je bio jednostavan i jasan. Kreirajte moderan dizajn klasičnog izgleda. Evo kako to izgleda u interpretaciji Irving&Co.

Skice dizajn koncepta su se toliko dopale ljudima iz Fine Cheese-a da su završile na pakovanju za ovseni keks. Ilustracije je uradila Julian Roberts.




Nadovezujući se na prepoznatljiv imidž Fine Chesse Co. Irving je dizajnirao ambalažu za novi asortiman tostova za sir. Bele kutije promovišu punu teksturu i ukus proizvoda.Izrađen tipografski pristup artikuliše zanatske vrednosti brenda. Fotografije na pakovanjima je uradio Jason Lowe.

No comments:

Post a Comment