Sep 26, 2012

Famille Summerbelle


Serijal članaka o predavačima sa BDW2012 ćemo na kratko preseći sa jednim postom o prelepim proizvodima za dom. Šareno, autentično, artistično...
Famillesummerbelle je nastala kao porodični biznis Anglo/Francuskog bračnog para Simona Summerscalesa i Julie Marabelle. Inspiraciju su pronašli u želji da kreiraju stvari za svoj dom što je ubrzo preraslo u  biznis. Julie je ta koja dizajnira a Simon je izvršni director. Iako sada već globalni brend Famillesummerbelle je i dalje porodični biznis koji pazi gde i kako se njihovi proizvodi proizvode. Divan primer kako se sa strašću i ljubavi iz kućne radinosti vremenom može napraviti respektabilan brend. Uživajte!

Maximilien et Ludo Mug



Boom le Clown Mug

London Turquoise Paper Cut

Boom le clown tea towel 
Flower Tray
Mouse in the House Tea Towel 
Kissing Birds Cushion  Maximilien & Ludo Cushion Cover
Tree Cushion  
Un Dimanche à Paris (Silver-Yellow)

Julie je svoje studije na Fine Arts (Paris) i Theater Set Design (St. Martin’s – London) spojila  kroz dizajn ovih divnih proizvoda. Artistično, funkcionalno, originalno i autentično. Prava inspiracija za sve ljude koji život doživljavaju radosno i smelo. Motiviše da i sami pokušate da obogatite svoj dom nekom ličnom notom, prava toplina u domu se upravo tako postiže. 


No comments:

Post a Comment